Tiedotteet‎ > ‎

"Kesälaitumille" discon satoa

lähettänyt Birgitta Lahti 3.6.2009 klo 8.50   [ 3.6.2009 klo 9.21 päivitetty ]
"Kesälaitumille" disco saatiin onnistuneesti järjestettyä. Pääsylipun maksaneita discoilijoita oli paikalla 55 henkilöä.
Kyläyhdistyksen järjestäjien mielestä ja saadun palautteen perusteella disco onnistui hyvin ja discolle toivottiin jo jatkoakin. Hyvä musiikki ja erinomainen dj Antti sai porukan tanssilattialle ja meininki oli mahtava. Illan aikana oli muutamia kilpailuja, joihin osallistuminen oli runsasta.

Tuloksia:

Limbokisa:
1. Oona Heilala
2. Jimi Haapala
3. Janne Pekkala


Limbokisan kärkikolmikko oli aivan fantastinen. Erityisesti voittaja alitti riman niin matalalta, että allekirjoittanut ei siitä mitasta selviytyisi edes ryömimällä.

Tanssikilpailu:
Mohammed Ali
Minna Virsu


Tanssikilpailussa palkittiin paras tyttö ja poika. Raadissa oli mukana kaksi kyläyhdistyksen jäsentä sekä kaksi henkilöä yleisön joukosta. Raati oli yksimielinen, vaikkakaan päätös ei ollut helppo, sillä tanssijat pistivät parastaan.

Pääsylipun ostaneiden kesken suoritettiin arvontoja:
Pääpalkinnon
: Meritan lahjakortin voitti:
Pieta Keskitalo

Muut arvonnassa voittaneet:
Meeri Lampi
Marttiina Kiviniitty
Tatu Länkinen

Kyläyhdistys haluaa kiittää yhteistyökumppaniaan Siikajoen nuorisotoimea, aktiivisia kyläläisiä, tapahtumaa sponsoroineita yrityksiä: Merita Pizza-Kebabia, Siwaa ja K-Market Ruukkia sekä tietysti suuri kiitos kaikille paikalle saapuneille lapsille. Te teitte illasta onnistuneen.

Kyläyhdistyksen puolesta kiittelee:
Piiku


Comments